5. november


5.11.2018 – Remember, remember, the fifth of November… Besede iz filma z naslovom V kot vroče maščevanje… No, meni peti november predstavlja poseben spomin, saj sem pred petimi leti (5.11.2013) organizirala svoj prvi koncert za domačo publiko, ki je bil res nekaj posebnega. Naj z vami delim nekaj besed, ki sem jih takrat prebrala občinstvu:

»Čutim, da je moje poslanstvo na tem svetu veliko, čeprav sem tako kot vsak drug človek le delček celote v svojem prostoru in času, ki ga delim v vsemi ljudmi tukaj na Zemlji. Sem pevka in krajinska arhitektka, ki ustvarja boljše pogoje za življenje in bivanje. Verjamem, da je Slovenija nekaj posebnega in si zasluži posebno mesto v svetu. S čistim srcem lahko delamo le dobro in pri tem nas ne more ustaviti prav nič, v to sem prepričana in verjamem, da prav tako mislite tudi vi.«

IMG_1725

Že pred časom sem si nadela umetniško ime Kristina Angelika. Še vedno čutim, da so pred menoj velike stvari. Vsak nastop, pa naj bo ob veselem ali žalostnem dogodku, mi daje potrditev, da s petjem lahko delam čudeže, da mi je preprosto namenjeno, da (tudi) pojem in uporabim svoj glas za navdih mnogih.