Pojem iz srca


Tako, pa mi je uspelo (z nekaj pomoči podjetja rabim.info) postaviti tudi spletno stran za petje. Danes pravijo, če te ni na spletu, te sploh ni. Vsem, ki me morda ne poznate, naj se najprej na kratko predstavim.

Sem Kristina Ravnjak – po poklicu krajinska arhitektka, v srcu pevka. Krajinsko arhitekturo sem študirala in z veseljem opravljam ta poklic kot samostojna podjetnica in ustanoviteljica start-up podjetja GARTgarden , vendar je težko orati ledino. Načrtovanje in urejanje vrtov je zame poklic, ki me prizemlji. Treba je sklepati dobre posle in strankam vedno ponuditi nekaj več. Pri zagonu in rasti podjetja mi pomagajo številni prijatelji, trenutno pa je prioriteta končanje študija in moj mali princ (sem na porodniškem dopustu).

Zapisala sem, da me urejanje krajine prizemlji, pa vendar sem čisto posebne vrste umetnica, ki zelo rada miselno zaplavam v zvokih izbrane glasbe. Najlepše stvari v življenju (pa tudi tiste najtežje) so se mi zgodile v povezavi s petjem. Kot študentka sem zaradi petja v zboru APZ Tone Tomšič Univerze v Ljubljani prepotovala svet. V zboru sem spoznala svojega moža Aljaža, s petjem sem se poslovila od pokojnega očeta… nastopala sem celo v operi (vloga Suzane v Mozartovi Figarovi svatbi v izvedbi Glasbene šole Ljubljana Vič-Rudnik). Pravijo, da sem tudi odlična zborovodja otroškega zbora, pa vendar je v skladu s tempom življenja lahko hitro vsega preveč, zato sem vse dejavnosti v zvezi z glasbo na novo premislila in se odločila.

Petje je zame nekaj, kar lahko dam iz srca. Še najbolje se znajdem kot solistka za posebne priložnosti. Zaradi močne osebne izkušnje sem oseba, ki lahko pričara nepozabno glasbo na veseli poroki ali kot težko slovo (na pogrebu). Z možem vedno več nastopava, zato je bil tudi skrajni čas za malo konkretnejše reklame v obliki urejene spletne strani, ki je pred vami.

Za sklep naj zapišem, da si bom vselej prizadevala biti vedno boljša v tem, kar počnem. Naj bo petje, urejanje vrtov ali kaj tretjega. Ne glede na to, kam me bo petje pripeljalo, si iskreno želim izdati svojo cd ploščo (vsaj eno :)), zato bom vesela, če se boste ob kaki posebni priložnosti odločili za moj nastop in me na ta način tudi finančno podprli. Glede cene in programa sva z možem (moški, ženski glas ob spremljavi kitare) povsem prilagodljiva, ker pa imava tudi kar nekaj glasbenih prijateljev, verjamem, da lahko vsekakor izpolnimo vaše želje.

Naj bo glasba še naprej hrana ljubezni, kot je zapisal že Shakespeare.